Grannsamverkan infosida

Grannsamverkan

Grannsamverkan

Grannstöd och Grannsamverkan i Botkyrka är en ideell förening med ändamålet att öka tryggheten och motverka brottslighet i boendemiljön i Botkyrka Kommun. På Grannsamverkans webbsidor finner du utöver en stor mängd aktuella tips och rekommendationer även den månadsinfo som löpande publiceras för vad som händer i Botkyrka.


(Klicka på loggorna för länkar till organisationerna)

Samarbetsparter

CoYards


Grannsamverkan med CoYards. Travbanan finns som egen grupp på CoYards. Länken nedan går till webbsidan, men CoYards finns även som app till din mobiltelefon. Via CoYards får du även de månatliga nyhets- och informationsbladen från Grannsamverkan direkt till din e-postadress.
Skapa ett konto på CoYards, sök sedan gruppen Travbanan för medlemskap.

Södertörns Brandförsvarsförbund


Södertörns brandförsvarsförbund ansvarar för räddningstjänsten för dig som bor i Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Södertälje och Tyresö kommun. Vårt uppdrag är att bidra till att våra kommuninvånare känner sig trygga och säkra i sin kommun.

MSB - Myndigheten för samhällsskydd och beredskap


Råd till privatpersoner

Här har vi samlat råd som riktar sig direkt till privatpersoner inom ämnen som till exempel hemberedskap, brandsäkerhet och naturolyckor.

Polisen - Hur du kan skydda dig för att inte utsättas för brott


Här finns en stor mängd tips och råd hur du kan förbereda dig för att inte utsättas för brott, för bedragare eller andra som inte vill väl. Under menyn "Utsatt för brott" och därefter "Skydda dig mot brott" finner du en rad brottsförebyggande tips och råd.

Andra lämpliga länkar